Политика за поверителност на данните

    ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

    Тази Политика за поверителност има за цел да Ви информира какви Ваши лични данни се събират при използване на www.nimanimations.com, с каква цел се използват и какви са Вашите права, свързани със защита на личните Ви данни.

    Сдружение „НИМ анимейшънс-училище за кино и телевизия“ е администратор на лични данни и се ангажира с целия процес по опазване на личните данни, предоставени от потребителите на сайта,  при спазване на изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на съвета от 27.04.2016 г.  (GDPR) и на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД).

    Съгласие с правилата и условията за ползване на сайта на Сдружение „НИМ анимейшънс-училище за кино и телевизия“.

    Сайтът www.nimanimations.com ,е собственост на сдружение „НИМ анимейшънс-училище за кино и телевизия“ и съдържанието му е предмет на авторско право с всички запазени права по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права. Споменатите в него термини и наименования на продукти, компании и други могат да са запазени търговски марки или търговски наименования на съответните им собственици. От правото Ви за достъп до този сайт не произтича предоставяне на право за ползване на която и да е марка,  по какъвто и да е начин, без предварително писмено съгласие на Сдружение „НИМ анимейшънс-училище за кино и телевизия“ или на съответния собственик. След като посещавате сайта  на Сдружение „НИМ анимейшънс-училище за кино и телевизия“, ние приемаме, че сте съгласни с нашите правила и условия за ползване.  Ако не сте съгласни с тях, моля не използвайте този сайт и предоставените в него услуги и модули.

    Сдружение „НИМ анимейшънс-училище за кино и телевизия“ може да променя информацията в сайта без предварително уведомление.

    Сдружение „НИМ анимейшънс-училище за кино и телевизия“ не носи отговорност за използването на съдържанието на сайта, за неговата точност, актуалност, достъпност, както и за съдържанието на страниците, достъпни чрез линковете в този сайт.

    Каква лична информация се събира от сайта и за какво се използва?

    Сайтът събира следната информация за потребителите:  име, фамилия, години, телефон, електронна поща.

    Ние използваме данните Ви само след Вашето съгласие, когато изпращате съобщение чрез определената в сайта форма, или желаете да получавате наши бюлетини с информация за продуктите и услугите, които предлагаме, промоционални оферти, новини, дейности, престоящи събития и др.

    Предоставените от Вас данни използваме, за да имаме обратна връзка с Вас, за да отговорим коректно на запитванията Ви и максимално да удовлетворим Вашите изисквания.

    Сдружение „НИМ анимейшънс-училище за кино и телевизия“ се ангажира да запази поверителността на Вашите лични данни.

     

    IP адрес, когато разглеждате съдържанието или използвате услуги на сайта;

    Бисквитки за идентифициране на браузъра или устройството, което използвате;

    Права на субектите, предоставили личните си данни на/чрез сайта

    Имате право да получите потвърждение дали и какви Ваши лични данни се обработват, както и да поскате от Сдружение „НИМ анимейшънс-училище за кино и телевизия“ Вашите лични данни да бъдат коригирани, актуализирани или заличени.

    Имате право, по всяко време, да оттеглите даденото от Вас съгласие личните Ви данни да бъдат обработвани за посочените по-горе цели, като изпратите имейл на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или с писмено заявление, подписано и изпратено от Вас на адреса на Сдружение „НИМ анимейшънс-училище за кино и телевизия“  :  гр. София 1592, кв. Дружба 1, бл 42ап71.

    Имате право на достъп до личните си данни и право да искате от Сдружение „НИМ анимейшънс-училище за кино и телевизия“ заличаване, коригиране или блокиране на личните Ви данни с писмено искане по начина, посочен по-горе.

    При използване от страна на Сдружение „НИМ анимейшънс-училище за кино и телевизия“  на предоставената от Вас информация за цели, различни от горепосочените, предварително ще изискваме Вашето съгласие.

    или предвидените от закона случаи.?

    Въведени от Сдружение „НИМ анимейшънс-училище за кино и телевизия“ мерки за защита на личните данни

    В качеството си на администратор на лични данни, „НИМ анимейшънс-училище за кино и телевизия“ има право да събира и обработва лични данни на потребителите, предоставени чрез сайта, електронна поща или друг начин, при спазване на изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на съвета от 27.04.2016г. относно защита на личните данни и Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД).

    С Вътрешни правила на Сдружение „НИМ анимейшънс-училище за кино и телевизия“ за мерките за защита на личните данни, приети с Решение на 01.09.2019г.,  са въведени мерки за ефективна защита на обработваните лични данни и възможност за упражняване правата на субектите на данни, предвидени в Регламент  2016/679.

    Допълнителна информация за мерките за защита на личните данни в Сдружение „НИМ анимейшънс-училище за кино и телевизия“, може да получите от Длъжностното лице по защита на данните на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

    Промяна и допълване на Политиката за поверителност

    Политиката за поверителност на „НИМ анимейшънс-училище за кино и телевизия“ може да бъде променяна и актуализирана с оглед привеждането ѝ в съответствие на българското и задължителното за прилагане в Р България право на Европейския съюз, както и в случаите на промени в дейността на дружеството. 
    Настоящата Политика за поверителност е изготвена и утвърдена на 01.09.2019г.

     

    Бюлетин

    Ако искате да получавате информация за нашите кино предизвикателства запишете се за нашия месечен бюлетин.

    NIM animations ще използва предоставените по-горе данни, за да може веднъж в месеца да Ви предоставя информация за: 1) предстоящи работилници на NIM animations, 2) Интересни събития от областта на киното, телевизията и анимацията 3) Кино програми за ваканцията и свободното време на вашите деца. За да се запишете за бюлетина ни, е необходимо да впишете имейла си в полето на БЮЛЕТИН ЗАПИСВАНЕ и да го потвърдите, след получена покана от нас на същия.

     

    Можете да се отпишете от бюлетина по всяко време като кликнете на бутона за отписване (Unsubscribe).

    Записвайки се за нашия бюлетин, Вие се съгласявате да съхраняваме и обработваме информацията, която ни предоставяте. С грижа за максимална конфиденциалност, съобразена с европейската нормативна база, сме се доверили на комуникационната платформа защитена от криптирана връзка

    Сърдечни благодарности - Марина Николова.

    Nim animations logo

    Съгласен съм с Общите условия и с Политика на поверителност